شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند

لاوروف: روسیه و شرکا به سوریه در ریشه کنی تروریسم بین المللی کمک می‌کنند

وزیر خارجه روسیه گفت که کشورش به همراه شرکایش به دولت سوریه در ریشه کنی تروریسم بین المللی از خاک سوریه و حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت آن کمک می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۸۵

به گزارش راهبردمعاصر وزیر خارجه روسیه گفت که مسکو همچنان به تلاش‌های خود برای حفظ وحدت و حاکمیت سوریه و آغاز روند سیاسی با هدف پایان دادن به درگیری‌ها در این کشور متعهد است.

بر اساس گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، «سرگئی لاوروف»در آغاز جلسه‌ای که امروز پنجشنبه  در مسکو با «گئر پدرسون» نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه برگزار کرد از نتایج سومین نشست کمیته قانون اساسی سوریه که اخیراً در ژنو به پایان رسید، تمجید کرد.

وزیر خارجه روسیه گفت: «همه مشکلات حل نشده است و توافقی در مورد همه امور مربوط به کارهای آینده حاصل نشده است؛ اما به طور کلی همانطور که در کنفرانس خبری اختتامیه اشاره کردم ما این جلسه را بسیار مفید و پربار می‌دانیم».

رئیس دیپلماسی روسیه تأکید کرد که مسکو به عنوان یکی از کشورهای ضامن در مذاکرات آستانه به تلاش خود برای دستیابی به توافق سوری-سوری در مورد موضوعات مربوط به اصلاح قانون اساسی ادامه خواهد داد.

وی ادامه داد: «علاوه بر فرآیند سیاسی ما با اهتمام جدی در حال پیگیری تحولات میدانی هستیم، زیرا با شرکای خود در مذاکرات آستانه به دولت سوریه و سوری‌ها در انجام مأموریت ریشه کن کردن تروریسم بین المللی در سرزمین خود و اطمینان از حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت جمهوری عربی سوریه، کمک می‌کنیم».

لاوروف بر لزوم نظارت جداگانه بر اوضاع بشردوستانه در سوریه تأکید کرد و هشدار داد که شرایط انسانی در این کشور پیچیده است و به ویژه با توجه به شیوع همه گیر ویروس کرونا سوری‌ها با مشکلات محسوسی روبه‌رو هستند.

وزیر امور خارجه روسیه با بیان اینکه مسکو به درخواست «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل برای لغو تحریم‌های یکجانبه سوریه در دوره همه گیری کرونا پاسخ مثبت داده است، از بی توجهی همکاران غربی روسیه به این درخواست ابراز تأسف کرد.

لاوروف همچنین با اشاره به لزوم مضاعف کردن تلاش‌ها برای کمک به سوری‌هایی که مایل به بازگشت به وطن خود هستند، گفت: «مسئله پناهندگان و آوارگان سوری هنوز بسیار فوری است به ویژه که این امر باعث می‌شود بار سنگینی که بر دوش کشورهای میزبان پناهندگان به ویژه لبنان، اردن و ترکیه است، کاهش یابد».

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار